De reünie wordt gehouden op zaterdag 4 september 2021 in Wijkcentrum Koningshaven, Kruisvaardersstraat 32c, Tilburg van 13.00 tot 20.00 uur. Onder op deze pagina staan nog enkele “huisregels”.

Om aan de reünie deel te nemen, vragen we een bijdrage van € 10,00 per persoon. Hiervoor krijg je uiteraard een heleboel gezelligheid, maar ook onder andere enkele muzikale verrassingen, een drankje bij binnenkomst, een naamplaatje en een hapje.
We gaan informeren of er een fotograaf aanwezig wil zijn om een schoolfoto te maken van “oude” klassen en/of een groepsfoto. 

Naast de bijdragen van de oud-leerlingen en evt begeleiders zullen bedrijven uit de wijk worden benaderd om te sponsoren. Ook particulieren kunnen dit uiteraard doen.
De resterende netto-opbrengsten zullen worden geschonken aan een goed doel.
Rechts (als je op een mobieltje kijkt, dan staat dit onderaan) op de website kun je lezen hoe je de betaling kunt doen.

Het is jammer genoeg niet mogelijk je partner mee te brengen, omdat er een grote opkomst verwacht wordt, tenzij je een zodanige beperking hebt dat je hulp nodig hebt.

Als je het leuk vindt oud-klasgenoten (en misschien oud-leerkrachten) nog eens te zien, vul dan het aanmeldformulier in.

Aan de deelnemers (en mensen die wel op een of andere manier betrokken zijn geweest bij de Fatimaschool maar niet naar de reünie komen) wordt gevraagd oude schoolfoto’s ter beschikking te stellen; ook van evt overleden leerlingen en leerkrachten. Hiervan zal een digitale foto-expositie gemaakt worden, die tijdens de reünie doorlopend afgespeeld zal worden. Daarna zal de expositie nog een week te zien bij het wijkcentrum.
We gaan ervan uit dat je door het inzenden van beeldmateriaal toestemming geeft voor voor publicatie. Dit in verband met de privacywetgeving.

Parkeren van (motor)voertuigen kan op de parkeerterreinen bij de voormalige AaBe.
Fietsen kunnen gestald worden op de speelplaats van de Fatimaschool, ingang Wethouderslaan.
Aan het einde van de gang links naast de speelplaats van de basisschool aan de Wethouderslaan is een poortje, waarna je direct op het terrein van het wijkcentrum uitkomt.

BELANGRIJK !

Deelname aan de reünie is pas definitief na ontvangst van de bijdrage van € 10,00 p.p.. Ook voor begeleiders van mindervaliden dient € 10,00 p.p. betaald te worden.
Dit bedrag kan worden overgemaakt op bankrekening
NL 69 ABNA 0813 697 689 t.n.v. Stichting Erfgoed Fatima onder vermelding van:
Reünie - voornaam - achternaam (+ meisjesnaam) - geboortejaar.
Bij betaling aangeven of je voorkeur hebt voor vlees, vis of vegetarisch. Hiervoor krijg je dan een speciale eetbon. Als je niets vermeldt krijg je een algemene eetbon.

LET OP: PER OVERSCHRIJVING ÉÉN BETALING VAN € 10,00.

JE BETALING DIENT UITERLIJK 1 MEI 2020 TE ZIJN ONTVANGEN.