LAATSTE NIEUWS

Klik hier voor meer informatie.

REÜNIE THUISKOMEN IN FATIMA 1950 – 1970
ZATERDAG 28 MEI 2022

Na uitgebreid overleg moet de stuurgroep Thuiskomen in Fatima 1950 – 1970 jullie helaas met pijn in het hart mededelen, dat is besloten om de reünie voor de 2e maal uit te stellen en te verplaatsen naar het voorjaar op zaterdag 28 mei 2022.

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.

================================

Tot nu toe hebben zich 350 reünisten aangemeld. Dat is overigens ook meteen het maximum. Op last van de brandweer mag de organisatie helaas niet meer personen toelaten. De inschrijvingen zijn derhalve gesloten.

90% van de reünisten heeft inmiddels het inschrijfgeld overgemaakt.

Degenen die zich hebben aangemeld ná 22 januari 2020 komen op een reservelijst te staan. Indien er een afmelding binnenkomt van een reünist dan krijgt de eerste die op de reservelijst staat, bericht om € 10,00 over te maken en komt zij of hij ná betaling op de lijst van genodigden.

Het belooft een gezellige dag te worden. Bij binnenkomst wordt jouw persoonlijke naambadge uitgereikt, waarop (meisjes)naam, voornaam, geboortejaar en oude woonstraat zijn vermeld. Zo ben je voor iedereen toch weer een beetje herkenbaar. Daarbij krijg je ook een bon voor een hapje eten tegen de avond. Steek die bon maar bij je batch.

Bij binnenkomst krijg je een lekker glas prosecco of een glaasje zonder bubbels. Daarna kun je voor eigen rekening consumptiebonnen kopen voor een drankje of iets anders.

Elkaar weer ontmoeten in een bekende omgeving, waar de namen van de straten je bekend zullen voorkomen.

Bekijk de foto-expositie en laat jezelf met je oude klasgeno(o)te(n) fotograferen. Daarvoor geef je wél toestemming tijdens de reünie. Of je moet de fotograaf laten weten persé niet op de foto te willen. Van de foto’s die te zien zijn in de kapel van het oude Fraterhuis én de foto’s die gemaakt worden kan later tegen betaling van de kosten een cd besteld worden.

Rond 15.00 uur krijg je een aantal kleine snacks.

Vanaf 17.30 uur treden afwisselend The Stews en solozanger John Desmares op.
Ad Schraven zorgt voor de achtergrondmuziek tijdens de reünie.

Vanaf 17.30 uur krijg je een hapje eten tegen inlevering van de eetbon. Verlies die niet anders kom je als laatste aan de beurt. Degenen die bij hun betaling hun voorkeur voor eten hebben aangegeven worden als eerste geholpen omdat op hun bon die voorkeursmaaltijd al vermeld staat.

Dit bericht wordt ook verstuurd aan de  emailadressen van de eerste 350 aangemelde én betalende reünisten.

Hulp gevraagd

  • wil je op de dag van de reünie een uurtje of zo een handje helpen,
  • wil je helpen met de inrichting van het wijkcentrum op de avond ervoor (zaterdag 4 september).
  • ben je BHV’er.

Laat dit dan a.u.b. even  weten via een email aan info@ietsvooru.nl

BELANGRIJK !

REÜNIE THUISKOMEN IN FATIMA 1950 - 1970 ZATERDAG 28 MEI 2022
----------------------------------
Het maximale aantal van 350 reünisten is bereikt.
----------------------------------
Eventuele afmelding kun je doen met het afmeldformulier.